01.03.2019 Informacja prasowa

Dni Otwarte w salonach Hyundai od 7 do 9 marca i nowy Hyundai ELANTRA

• Atrakcyjne warunki sprzedaży modeli z roku produkcji 2018 oraz 2019.
  • Wyjątkowa oferta na model nowy Hyundai ELANTRA.
  • Od 7-9 marca Dni Otwarte w Salonach Autoryzowanych Dealerów Hyundai.

Hyundai zaprasza do odwiedzenia swoich salonów i zapoznania się z aktualną ofertą wyprzedażową dotyczącą aut wyprodukowanych w 2018 roku, a także upustami dla wybranych modeli z 2019 roku.

Propozycja marki Hyundai, w zależności od modelu, może objąć aż trzy elementy: promocję gotówkową, premię za odkup aktualnie użytkowanego samochodu oraz ubezpieczenie.

W ramach wciąż obowiązującej oferty wyprzedaży Hyundai 2018 dla Klientów indywidulanych, miejski Nowy Hyundai i20 oraz uterenowiona wersja i20 Active dostępne są z upustem w wysokości 8 000 zł i premią za odkup wynoszącą 2 000 zł. Wybierając model i30 Hatchback, Fastback lub Wagon, Klient może zyskać aż do 11 000 zł dzięki promocji gotówkowej w wysokości do 9 000 zł, oraz premii 2 000 zł za odkup obecnego samochodu. Model ix20 dostępny jest z rabatem 8 000 zł oraz z premią za odkup w wysokości 2 000 zł. W przypadku modelu KONA z roku produkcji 2018 Klient otrzymać może upust do 7 000 zł oraz premię za odkup w wysokości 2 000 zł. Maksymalny upust na modele Nowy TUCSON oraz Nowy SANTA FE wynosi do 10 000 zł, a premia za odkup 2 000 zł dla modelu TUCSON oraz 3 000 zł dla SANTA FE. Natomiast w przypadku modelu IONIQ Hybrid rabat wynosi aż 14% od ceny podstawowej samochodu. Rabat dla modeli i40 Wagon oraz Sedan z roku produkcji 2018 jest jeszcze wyższy i wynosi 15%. Modele dostępne są z promocyjnym ubezpieczeniem 2,99% lub 3,5% oraz objęte są programem pięcioletniej gwarancji bez limitu kilometrów w standardzie.

Na szczególną uwagę zasługuje oferta najnowszego na polskim rynku modelu marki Hyundai czyli odświeżonego nowego Hyundaia ELANTRA z roku produkcji 2019. Teraz oferowany jest z upustem dla Klienta indywidualnego w wysokości 5 000 zł i dostępny jest już od 64 900 zł w wersji CLASSIC PLUS z silnikiem benzynowym 1.6 MPI pracującym z manualną skrzynią biegów o 6-ciu przełożeniach. Zmodernizowany kompaktowy sedan już w podstawowej wersji jest bogato wyposażony, m. in. w 6 poduszek bezpieczeństwa, klimatyzację, radio z wyświetlaczem, komputer pokładowy, skórzaną kierownicę i gałkę dźwigni zmiany biegów, elektrycznie składane podgrzewane lusterka boczne, światła do jazdy dziennej, a także czujnik deszczu oraz tylne czujniki parkowania.

Bogatsza wersja COMFORT oferuje ponadto stylowe dodatki zewnętrzne elementy takie jak aluminiowe 16-calowe felgi oraz przedni grill, klamki i ozdobną listwę wykończone chromem, natomiast we wnętrzu pojawia się dwustrefowa klimatyzacja automatyczna, radio z dużym 7-calowym kolorowym ekranem przedstawiającym obraz kamery cofania, a także system łączności Bluetooth. Klienci mogą dokupić do tej wersji większe 17-calowe felgi oraz pakiet zimowy obejmujący podgrzewaną kierownicę i przednie fotele będące standardem w wersji wyposażenia STYLE. Ponadto wersja ta oferuje system bezkluczykowego dostępu z przyciskiem start/stop, inteligentną klapę bagażnika, przednie czujniki parkowania, tempomat oraz przednie i tylne światła LED.

Najbogatsza wersja PREMIUM oferuje dodatkowo wentylowane fotele ze skórzaną tapicerką, elektrycznie sterowany fotel kierowcy, podgrzewane siedzenia tylne oraz wiele dodatków poprawiających bezpieczeństwo, m.in. systemy ostrzegania o samochodach w martwym polu (BCW) i ruchu poprzecznym podczas cofania (RCCW) oraz kolanową poduszkę bezpieczeństwa. Wersja PREMIUM oferowane jest wyłącznie z silnikiem 1.6 MPI o mocy 128 koni mechanicznych współpracującym z 6-biegową skrzynią automatyczną biegów, nowy Hyundai ELANTRA z tą skrzynią dostępny jest już od 80 400 złotych. Podobnie, jak inne modele Hyundai, objęty jest pięcioletnią gwarancją bez limitu kilometrów w standardzie.

Aby Klienci Hyundai mieli możliwość przetestowania nowych modeli w jeszcze bardziej komfortowych warunkach oraz zapoznania się z aktualną ofertą, w dniach 7-9 marca wszystkie salony Autoryzowanych Dealerów Hyundai otwarte będą w czwartek (7 marca) i piątek (8 marca) do godz. 19:00, a w sobotę (9 marca) do godz. 16:00. Serdecznie zapraszamy.

Szczegóły dostępne są na stronie www.hyundai.pl oraz w salonach Autoryzowanych Dealerów Hyundai.