14.09.2023 Informacja prasowa

Dni Otwarte w salonach Hyundai 18.-23.09. Nowa KONA i inne modele Hyundai z upustami aż do 20 000 zł

• Od 18 do 23 września Hyundai zaprasza na Dni Otwarte nowego modelu KONA
  • Klienci mogą liczyć na upusty aż do 20 000 złotych, tylko do końca września na Klientów czekają dodatkowe, atrakcyjne rabaty
  • Podczas Dni Otwartych 18-23 września salony Hyundai będą otwarte dłużej: poniedziałek – piątek 9:00 – 19:00, sobota 9:00 – 17:00

Od 18 do 23 września Hyundai zaprasza na Dni Otwarte do salonów w całej Polsce, zapoznania się z aktualną ofertą promocyjną oraz przetestowania nowych model Hyundai, w tym zwłaszcza nowego modelu KONA. Ten nowy miejski SUV posiada futurystyczny design, zapewnia przestronniejsze i wszechstronniejsze wnętrze, stworzone dla większego komfortu pasażerów i łatwego przewożenia ładunku dzięki inteligentnej klapie bagażnika. Dostępny jest z trzema wariantami napędowymi: spalinowym (ICE), hybrydowym (HEV) oraz od września także elektrycznym (EV). Dla każdego napędu dostępna jest sportowa wersja N Line. Nowa KONA dostarcza Klientom więcej wrażeń, dzięki zaawansowanym technologiom, takim jak aktualizacje Over-the-Air, dwa zintegrowane wyświetlacze o przekątnej 12,3 cala i różne zaawansowane systemy wsparcia kierowcy (ADAS).

Wraz z ogłoszeniem Dni Otwartych, Hyundai przygotował także bardzo atrakcyjną ofertę promocyjną, która obejmuje między innymi modele: i10, i20, BAYON, TUCSON, KONA, IONIQ 5 oraz IONIQ 6. Miejski Hyundai i10 objęty został rabatem 5 000 zł. Hyundai i20 dostępny jest z upustem w wysokości do 9 000 zł, natomiast SUV segmentu B Hyundai BAYON dostępny jest z upustem aż 11 500 zł. Bestseller Hyundai TUCSON, dostępny także z napędem hybrydowym oraz hybrydowym typu plug-in, objęty został upustem do 16 000 zł. W przypadku modelu KONA, Klienci mogą liczyć na upusty do 4 500 zł dla modelu nowej generacji, oraz aż do 20 000 zł w przypadku modelu KONA poprzedniej generacji. Również ceny elektrycznych modeli IONIQ 5 i IONIQ 6 zostały obniżone odpowiednio o 10 000 zł i 11 000 zł.

Tylko do końca września na Klientów czekają dodatkowe, atrakcyjne rabaty w wysokości do 2 000 zł. Hyundai przygotował również atrakcyjne upusty dla wybranych grup zawodowych i firm.

Klienci Hyundai mogą skorzystać z wachlarza różnych opcji finansowania samochodu, w formule zapewniającej bezpieczeństwo i dopasowanie do aktualnej sytuacji finansowej.

Dla spokoju ducha Klientów nowe samochody Hyundai dostępne są z 5-letnią gwarancją bez limitu kilometrów oraz 5-letnim bezpłatnym assistance.

Pełna oferta dostępna jest w salonach Autoryzowanych Dealerów Hyundai oraz na stronie www.hyundai.pl.