12.09.2022 Tisková zpráva

Hyundai na českém trhu spouští třetí fázi kampaně „Progress“

• Hyundai na českém trhu zahajuje třetí fázi své komunikační kampaně „Progress“ se sloganem „Nechte Hyundai pohánět váš svět“
  • Kampaň kromě prezentace oceňovaných elektrifikovaných modelů ukazuje, jak se Hyundai vyvíjí v poskytovatele chytrých řešení pro mobilitu
  • Třetí díl seriálu „Progress“ prezentuje proměnu značky Hyundai v lídra v oblasti služeb pro elektrickou a budoucí mobilitu, na cestě k trvale udržitelné společnosti
  • Kampaň od září tohoto roku poběží v TV, online, tištěných i OOH mediích

Tiskové materiály

Značka Hyundai na českém trhu zahajuje třetí a poslední fázi své komunikační kampaně „Progress“ (Pokrok). Tentokrát prostřednictvím několika příběhů zdůrazňuje vedoucí postavení značky Hyundai v oblasti elektrifikace a také ukazuje, jak výrobce automobilů realizuje svou sebevědomou vizi budoucnosti, a mění se tak v poskytovatele chytrých řešení pro mobilitu.

Příběh kampaně „Progress“ s motivem „Nechte Hyundai pohánět váš svět“ vykresluje značku Hyundai jako lídra, posouvajícího automobilový průmysl vpřed v oblastech elektromobility a vývoje služeb pro mobilitu budoucnosti. To dokumentuje i vítězství modelu IONIQ 5 v anketě Světové auto roku, projekty zaměřené na městskou leteckou mobilitu či úzká spolupráce se sesterskou společností Boston Dynamics.

Kampaň „Progress“ ukazuje veřejnosti, jak vlastnictví kompletního hodnotového řetězce umožní značce Hyundai poskytovat čistou, propojenou a svobodnou mobilitu. Zaměřuje se na tři pilíře, na nichž Hyundai realizuje svou vizi pokroku dostupného pro všechny – elektrifikaci, technologie a inovace a trvalou udržitelnost. Společně dohromady pilíře demonstrují vedoucí postavení značky ve vývoji elektrického pohonu, vyspělých řešení pro mobilitu budoucnosti, nebo technologií se zaměřením na cirkulární ekonomiku a ochranu životního prostředí.

Příběh kampaně „Progress“ navazuje na úspěšné předchozí díly s tituly „Kráčíme vpřed“, odkazující na historii a progresivního ducha společnosti Hyundai, a „Vybočte z řady“, propagující její zaměření na prodej elektrifikovaných SUV v Evropě.

Současným i novým zákazníkům chceme ukázat, jaké know-how máme v oblastech elektrifikace, budoucích technologií nebo odpovědného přístupu k životnímu prostředí – jakým způsobem vyvíjíme a nabízíme perspektivní, inteligentní a trvale udržitelná řešení nejen v oblasti mobility. Jde o způsob, jak si upevnit pozici důvěryhodné značky a dále vytvářet ještě silnější spojení s našimi zákazníky.

Jan Przyczko Marketingový manažer Hyundai Motor Czech

Oslovení nového publika

Hyundai v uplynulých letech kompletně modernizoval svou produktovou řadu od nejnovější generace modelu TUCSON až po elektromobily IONIQ 5 a IONIQ 6. Ty nabízejí řadu technických a designových inovací, a pro značku Hyundai představují velkou příležitost ke zvyšování své atraktivity i v očích té části veřejnosti, která se neřadí mezi tradiční automobilové zákazníky.

Kampaň „Progress“ na českém trhu poběží od září do prosince ve všech hlavních mediatypech mimo radia. Na lokalizaci kampaně „Progress“ pracovala agentura VCCP.

Televizní spot kampaně

Jsem zákazník

Zajímá mě některý z modelů, nebo mám otázku o značce Hyundai.

Přejít na zákaznický web

Jsem novinář

Hledám přímý kontakt na tiskového zástupce Hyundai.